Co. ομάδας Yuhong, ΕΠΕ
Co. χάλυβα Yuhongwell Zhejiang, ΕΠΕ
Σωλήνας Zhongwu Zhejiang που κατασκευάζει τη Co., ΕΠΕ
 

 

Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ειδήσεις επιχείρησης
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΧαλύβδινες φλάντζες

Κοινή κατηγορία 300 Aisi B16.5 φλαντζών Wn Rtj τύπων δαχτυλιδιών λαιμών συγκόλλησης Asme A182

Κοινή κατηγορία 300 Aisi B16.5 φλαντζών Wn Rtj τύπων δαχτυλιδιών λαιμών συγκόλλησης Asme A182

  • Κοινή κατηγορία 300 Aisi B16.5 φλαντζών Wn Rtj τύπων δαχτυλιδιών λαιμών συγκόλλησης Asme A182
  • Κοινή κατηγορία 300 Aisi B16.5 φλαντζών Wn Rtj τύπων δαχτυλιδιών λαιμών συγκόλλησης Asme A182
  • Κοινή κατηγορία 300 Aisi B16.5 φλαντζών Wn Rtj τύπων δαχτυλιδιών λαιμών συγκόλλησης Asme A182
  • Κοινή κατηγορία 300 Aisi B16.5 φλαντζών Wn Rtj τύπων δαχτυλιδιών λαιμών συγκόλλησης Asme A182
Κοινή κατηγορία 300 Aisi B16.5 φλαντζών Wn Rtj τύπων δαχτυλιδιών λαιμών συγκόλλησης Asme A182
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: YUHONG
Πιστοποίηση: ABS, GL, DNV, NK, PED, AD2000, GOST9941-81, CCS, ISO 9001-2008
Αριθμό μοντέλου: ASTM, JIS, DIN, ΤΟ EN
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 100KGS
Τιμή: NEGOTIABLE
Συσκευασία λεπτομέρειες: Πτυχή-ξύλινη δέσμη περίπτωσης του /Iron περίπτωσης με την πλαστική ΚΑΠ
Χρόνος παράδοσης: 15days->
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα: ΦΛΑΝΤΖΑ (WN RTJ) Προδιαγραφή: A182
OD: ≤24» Πίεση: Class150/300/600/9001500/2500
Υψηλό φως:

asme φλάντζα a182 wn rtj

,

φλάντζα aisi b16.5 wn rtj

,

κατηγορία 300 φλάντζα wn rtj

Κοινή κατηγορία 300 ΦΛΑΝΤΖΏΝ τύπων δαχτυλιδιών λαιμών συγκόλλησης ASME A182 (WN RTJ) AISI B16.5

 

Πρόσωπα φλαντζών

Οι διαφορετικοί τύποι προσώπων φλαντζών χρησιμοποιούνται ως επιφάνειες επαφών για να καθίσουν το σφραγίζοντας υλικό στολισμάτων. ASME B16.5 και B16.47 καθορίζει τους διάφορους τύπους επενδύσεων φλαντζών, συμπεριλαμβανομένου του αυξημένου προσώπου, των μεγάλων αρσενικών και θηλυκών επενδύσεων που έχουν τις ίδιες διαστάσεις για να παρέχουν μια σχετικά μεγάλη περιοχή επαφών.

Άλλες επενδύσεις φλαντζών που καλύπτονται από αυτά τα πρότυπα περιλαμβάνουν τις μεγάλες και μικρές επενδύσεις γλώσσα-και-αυλακιού, και την ένωση δαχτυλιδιών που αντιμετωπίζει συγκεκριμένα για τα κοινά στολίσματα μετάλλων τύπων δαχτυλιδιών.

Αυξημένο πρόσωπο (RF)

Η αυξημένη φλάντζα προσώπου είναι ο πιό κοινός που χρησιμοποιείται τύπος στις εφαρμογές εγκαταστάσεων διαδικασίας, και πρόκειται εύκολα να προσδιορίσει. Αναφέρεται ως αυξημένο πρόσωπο επειδή οι επιφάνειες στολισμάτων αυξάνονται επάνω από το πρόσωπο κύκλων αμπαρώματος. Αυτός ο τύπος προσώπου επιτρέπει τη χρήση ενός ευρύ συνδυασμού σχεδίων στολισμάτων, συμπεριλαμβανομένων των επίπεδων τύπων φύλλων δαχτυλιδιών και των μεταλλικών σύνθετων όπως η σπειροειδής πληγή και διπλασιάζει τους καλυμμένους τύπους.

Ο σκοπός μιας φλάντζας RF είναι να συγκεντρωθεί περισσότερη πίεση σε μια μικρότερη περιοχή στολισμάτων και με αυτόν τον τρόπο να αυξηθεί η ικανότητα συγκράτησης πίεσης της ένωσης. Η διάμετρος και το ύψος είναι σε ASME B16.5 που καθορίζεται, από την κατηγορία πίεσης και τη διάμετρο. Η εκτίμηση πίεσης της φλάντζας καθορίζει το ύψος του αυξημένου προσώπου.

Το χαρακτηριστικό πρόσωπο φλαντζών τελειώνει γιατί οι φλάντζες ASME B16.5 RF είναι RA 125 έως 250 µin (RA 3 έως 6 µm).

Αυξημένο ύψος προσώπου

Για τα μέτρα Χ και Β ύψους όλων των περιγεγραμμένων διαστάσεων των φλαντζών σε αυτόν τον ιστοχώρο, με την εξαίρεση της κοινής φλάντζας περιτυλίξεων, είναι σημαντικό να γίνουν κατανοητά και να αναφερθούν τα εξής:

Στις κατηγορίες 150 και 300 πίεσης, το ύψος του αυξημένου προσώπου είναι περίπου 1,6 χιλ. (1/16 ίντσα). Σε αυτές τις δύο κατηγορίες πίεσης, σχεδόν όλοι οι προμηθευτές των φλαντζών, παρουσιάζουν στον κατάλογο ή το φυλλάδιό τους, το Χ και τις διαστάσεις Β συμπεριλαμβανομένου του αυξημένου ύψους προσώπου. ((Σχ. 1))

Αυξημένο ύψος προσώπου

Στις κατηγορίες πίεσης 400, 600, 900, 1500 και 2500, το ύψος του αυξημένου προσώπου είναι περίπου 6,4 χιλ. (1/4 ίντσα). Σε αυτές τις κατηγορίες πίεσης, οι περισσότεροι προμηθευτές παρουσιάζουν διαστάσεις Χ και Β αποκλείοντας το αυξημένο ύψος προσώπου. (Σχ. 2)

Επίπεδο πρόσωπο (ΓΦ)

Η επίπεδη φλάντζα προσώπου έχει μια επιφάνεια στολισμάτων στο ίδιο αεροπλάνο με το πρόσωπο κύκλων αμπαρώματος. Οι εφαρμογές που χρησιμοποιούν τις επίπεδες φλάντζες προσώπου είναι συχνά εκείνες στις οποίες η φλάντζα ζευγαρώματος ή η βαλμένη φλάντζα συναρμολόγηση γίνεται από μια ρίψη.

Οι επίπεδες φλάντζες προσώπου δεν πρόκειται ποτέ να αμπαρωθούν σε μια αυξημένη φλάντζα προσώπου. ASME B31.1 λέει ότι κατά σύνδεση των επίπεδων φλαντζών χυτοσιδήρου προσώπου με τις φλάντζες χάλυβα άνθρακα, αυξημένο την πρόσωπο στη φλάντζα χάλυβα άνθρακα πρέπει να αφαιρεθεί, και ότι ένα πλήρες στόλισμα προσώπου απαιτείται. Αυτό πρόκειται να κρατήσει το λεπτό, bittle φλάντζα χυτοσιδήρου από να αναπηδηθεί στο χάσμα που προκαλείται από το αυξημένο πρόσωπο της φλάντζας χάλυβα άνθρακα.

 

Ένωση δαχτυλίδι-τύπων (RTJ)

Οι κοινές φλάντζες τύπων δαχτυλιδιών χαρακτηριστικά χρησιμοποιώ στην υψηλή πίεση (κατηγορία 600 και υψηλότερη εκτίμηση) ή/και τις υψηλής θερμοκρασίας υπηρεσίες επάνω από 800°F (427°C). Κόβουν τα αυλάκια στα πρόσωπά τους που στολίσματα δαχτυλιδιών χάλυβα. Οι φλάντζες σφραγίζουν όταν συμπιέζουν τα σφιγγμένα μπουλόνια το στόλισμα μεταξύ των φλαντζών στα αυλάκια, που παραμορφώνουν (ή που πλάθουν) το στόλισμα για να κάνουν την οικεία επαφή μέσα στα αυλάκια, που δημιουργούν μια μέταλλο στο μέταλλο σφραγίδα.

Μια φλάντζα RTJ μπορεί να έχει ένα αυξημένο πρόσωπο με έναν αύλακα που επεξεργάζεται στη μηχανή σε το. Αυτό το αυξημένο πρόσωπο δεν χρησιμεύει ως οποιοδήποτε μέρος των μέσων σφράγισης. Για τις φλάντζες RTJ που σφραγίζουν με τα στολίσματα δαχτυλιδιών, τα αυξημένα πρόσωπα των συνδεδεμένων και σφιγγμένων φλαντζών μπορούν να έρθουν σε επαφή με το ένα το άλλο. Σε αυτήν την περίπτωση το συμπιεσμένο στόλισμα δεν θα αντέξει το πρόσθετο φορτίο πέρα από την ένταση μπουλονιών, η δόνηση και η μετακίνηση δεν μπορούν να συντρίψουν περαιτέρω το στόλισμα και να ελαττώσουν τη συνδέοντας ένταση.

 

ΔΙΑΣΤΆΣΕΙΣ ΦΛΑΝΤΖΏΝ ANSI/ASME B16.5 RTJ

Κοινές διαστάσεις φλαντζών τύπων δαχτυλιδιών

Κατηγορία 300/400/600 κοινές διαστάσεις φλαντζών τύπων δαχτυλιδιών

Κοινές διαστάσεις φλαντζών τύπων δαχτυλιδιών

Κοινή κατηγορία 300 Aisi B16.5 φλαντζών Wn Rtj τύπων δαχτυλιδιών λαιμών συγκόλλησης Asme A182 3

 
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Yuhong Group Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Aaron

Τηλ.:: +8618658525939

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα